Pak jouw korting op Anne Frank Huis

Wat is Anne Frank Huis?

Het Anne Frank Huis is een museum in Amsterdam dat gewijd is aan het leven van Anne Frank. Het herbergt de originele aantekeningen van Anne Frank en biedt een unieke kijk op de Tweede Wereldoorlog. Het museum is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Holocaust.

Anne Frank Huis Amsterdam

Ben je van plan om binnenkort met het hele gezin naar het Anne Frank huis te gaan? Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor deze bijzondere bezienswaardigheid. Selecteer de beste aanbieding en profiteer van korting op kaartjes.

Over het Anne Frank Huis
Het Anne Frank Huis is een heel bijzonder museum in het hart van Amsterdam. Het is de plek waar het bekende Joodse meisje Anne Frank met haar familie ondergedoken zat tijdens de Tweede Wereldoorlog. Anne Frank schreef er haar wereldberoemde dagboek. In het Anne Frank Huis maak je door middel van filmpjes, foto’s en voorwerpen kennis met de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de familie Frank. Je krijgt de gelegenheid om het Achterhuis, de plek waar Anne Frank ondergedoken zat, met eigen ogen te bekijken. Een bezoekje aan het Anne Frank Huis staat garant voor een indrukwekkende reis door het leven van een Joodse familie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Handige informatie


Locatie

Prinsengracht 263-267
1000AS Amsterdam
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Anne Frank Huis voor de actuele openingstijden.