Pak jouw korting op Archeon

Wat is Archeon?

Archeon is een themapark in Alphen aan den Rijn, Nederland. Het park biedt een unieke ervaring door middel van re-enactment, educatieve activiteiten en een archeologisch museum. Bezoekers kunnen de geschiedenis van de prehistorie tot de middeleeuwen ontdekken.

Archeon Alphen aan den Rijn

Op deze website plaatsen we overzichtelijk de bestaande actie- en kortingscodes voor het Archeon in Alphen a/d Rijn. Dus ben je van plan om binnenkort een dagje met het gezin naar het Archeon te gaan? Kijk dan nog even op uitstapjemetkorting.nl en profiteer van korting. Let op dat je nooit gebruik kunt maken van twee kortingsacties tegelijkertijd.Informatie over Archeon

In het Archeon te Alphen a/d Rijn beleef je drie periodes uit de Nederlandse geschiedenis: de Prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. De 43 gebouwen die het themapark rijk is zijn reconstructies van gebouwen die ooit echt in ons land hebben gestaan. In het Archeon ontdek je de wereld van de geschiedenis in prehistorische putten, Romeinse gebouwen en middeleeuwse huizen. Je kunt bovendien deelnemen aan een overvloed aan activiteiten zoals boogschieten, kanovaren, vlotvaren, vilt maken, speerwerpen en mozaïeken. Er wordt bovendien dagelijks een spectaculaire show gegeven en er worden regelmatig markten georganiseerd. In de zomervakantie vinden er regelmatig roofvogelshows en riddertoernooien plaats. Ga naar de website van het Archeon voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Archeonlaan 1
2408ZB Alphen aan den Rijn
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Archeon voor de actuele openingstijden.