Pak jouw korting op Burgers' Zoo

Wat is Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo is een dierentuin in Arnhem, Nederland. Het is een van de grootste dierentuinen van Europa met meer dan 2000 dieren van meer dan 200 verschillende diersoorten. Het park heeft ook een aquarium, een tropisch regenwoud, een Afrikaanse savanne en een Aziatisch avonturenpark.

Burgers' Zoo Arnhem

Goedkoop bezoeken van een dierentuin kan eenvoudig met de door uitstapjemetkorting.nl verzamelde kortingen. De beste acties zijn onder aan deze pagina verzameld die eenmalig te gebruiken zijn bij Burgers’ Zoo in Arnhem. Met deze codes krijg je de meeste korting op je entreekaartjes!Informatie over Burgers’ Zoo

In de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo waan je je van het ene op het andere moment in verschillende soorten klimaten. Met honderden bijzondere soorten dieren, restaurants, peeltuinen en verschillende activteiten mag deze dierentuin zich met recht Leukste uitje van Gelderland noemen in 2011. Behalve de vele soorten dieren kenmerkt het park zich ook door de vele planten en omgevingen die er te zien zijn. Op het ene moment begeef je je in de verstikkende woestijn van Burgers’ Desert, waar je het andere moment tropische vissen tegenkomt in Burgers’ Ocean. Andere omgevingen zijn Burgers’ Bush, het nieuwe Burgers’ Rimba en de speelomgeving Burgers’ Avonturenland.

Handige informatie


Locatie

Antoon Van Hooffplein 1
6816SH Arnhem
Nederland

Contact

+31 (0)26-4424534

Openingstijden

Bekijk de website van Burgers' Zoo voor de actuele openingstijden.