Pak jouw korting op Daf Museum

Wat is Daf Museum?

Het DAF Museum is een museum in Eindhoven dat de geschiedenis van DAF Trucks en de Nederlandse mobiliteit toont. Het museum bevat een collectie van meer dan 100 voertuigen, waaronder vrachtwagens, bussen, auto's en militaire voertuigen.

Daf Museum Eindhoven

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor het DAF Museum te Eindhoven. Ben je van plan om binnenkort naar het DAF Museum te gaan? Kijk dan nog even op uitstapjemetkorting.nl en profiteer van korting. Let op: je kunt nooit gebruik maken van twee aanbiedingen tegelijkertijd dus selecteer de beste kortingsactie! Een kortingscode voor het DAF Museum maakt je dagje uit nog leuker!

Over Daf Museum Eindhoven
Op de eerste verdieping van het DAF Museum te Eindhoven is een sfeervolle zaal ingericht met een historisch overzicht van de kleurrijke geschiedenis van DAF. Op een tiental schermen wordt de geschiedenis in woord en beeld tot leven geroepen. In het DAF Museum zijn diverse DAF personenwagens en racewagens met Variomatic te bewonderen. Er zijn bovendien veel prototypes te bezichtigen van auto’s die nooit in productie zijn genomen. In het DAF Museum in Eindhoven staan daarnaast zo’n veertig vrachtwagens tentoongesteld. Centraal staan de trucks van toen: vrachtauto’s, bussen en speciale voertuigen zoals legertrucks, brandweerwagens, een betonmixer en een takelwagen. Voor de rallyliefhebber staat er permanent een aantal van de roemruchte mastodonten tentoongesteld waarmee Jan de Rooy aan de rally Parijs-Dakar deelnam. In het museum is een fraai jaren ’30 dorpsplein nagemaakt met een garage, een café en het oude DAF kantoor. Ga naar de website van het DAF Museum voor een virtuele tour.

Handige informatie


Locatie

Tongelresestraat 27
5613DA Eindhoven
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Daf Museum voor de actuele openingstijden.