Pak jouw korting op Dierenpark Emmen

Wat is Dierenpark Emmen?

Dierenpark Emmen is een dierentuin in Drenthe. Het park heeft meer dan 1000 dieren, waaronder leeuwen, tijgers, olifanten, zebra's, kamelen, apen en vele andere. Er zijn ook verschillende shows, attracties en activiteiten voor kinderen. Bezoekers kunnen genieten van een dag vol avontuur en ontdekking.

Dierenpark Emmen

Ben je van plan om binnenkort met het hele gezin naar Dierenpark Emmen te gaan? Bij uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor dit prachtige dierenpark. Selecteer de beste kortingscode en profiteer van korting op kaartjes voor Dierenpark Emmen.


Informatie over Dierenpark Emmen


In Dierenpark Emmen, het grootste dierenpark van het noorden van Nederland, kom je oog in oog te staan met verschillende bijzondere dieren van over de hele wereld zoals apen, slangen, pinguïns, olifanten en giraffen. In Dierenpark Emmen bevindt zich ook Speelexpeditie Yucatán. Kinderen kunnen zich hier uitleven in boomhutten, in een scheepswrak en in een piramidetempel. Op het dierenpark bevindt zich bovendien een waterfabriek met een tentoonstelling over water. Dierenpark Emmen bestaat uit twee verschillende delen. Het van oudsher bekende park ligt in het centrum van de stad Emmen, het andere deel (geopend in 2002) ligt op de vlakbij gelegen Noordbargeres. Beide locaties zijn door een loopbrug en het voetgangersgebied in het winkelcentrum met elkaar verbonden. Dierenpark Emmen staat bekend als de meest kindvriendelijke dierentuin van ons land. Alles in het dierenpark is op kinderhoogte en zijn diverse actieve spelletjes voor kinderen. Ga naar de website van Dierenpark Emmen voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Nederland

Contact

+31 (0)591-850855

Openingstijden

Bekijk de website van Dierenpark Emmen voor de actuele openingstijden.