Pak jouw korting op Dierenrijk

Wat is Dierenrijk?

Dierenrijk is een documentaire die de evolutie van het leven op aarde volgt. Het volgt de reis van de eerste eencellige organismen tot de meest complexe dieren. Het toont de verschillende milieus waarin dieren leven en de verschillende manieren waarop ze zich aanpassen.

Dierenrijk Nuenen

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor Dierenrijk in Nuen. Je vindt hieronder overzichtelijk de meest recente kortingsacties. Selecteer de beste kortingsactie en profiteer van korting op kaartjes. Let op dat je nooit gebruik kunt maken van twee aanbiedingen tegelijkertijd.


Over Dierenrijk

Bij Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, vermaak je je beestachtig goed! In Dierenrijk breng je een bezoek aan onder meer de Aziatische olifant, de bruine beer, de Griekse landschildpad, de Siberische tijger en de berberaap. Tijdens een rondleiding of een voederpresentatie leer je meer over de voeding en de verzorging van de dieren. Kinderen kunnen zich bovendien vermaken in Pico’s Speelpaleis, een indoorspeeltuin van ruim vierhonderd vierkante meter! Moe van het wandelen en spelen? Breng een bezoek aan de filmzaal, hier kun je allerlei films bekijken over dieren en de natuur. Dierenrijk is lid van de Europese dierentuinorganisatie EAZA

Handige informatie


Locatie

Baroniehei 1
5731RG Nuenen
Nederland

Contact

+31 (0)492-668240

Openingstijden

Bekijk de website van Dierenrijk voor de actuele openingstijden.