Pak jouw korting op Diergaarde Blijdorp

Wat is Diergaarde Blijdorp?

Diergaarde Blijdorp is een dierentuin in Rotterdam. Er zijn meer dan 7000 dieren van meer dan 700 verschillende soorten te zien. Er zijn ook verschillende shows, attracties en educatieve activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van een unieke ervaring met de dieren.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Ben je van plan om binnenkort met het hele gezin naar Diergaarde Blijdorp te gaan? Bij uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor dit prachtige dierenpark. Selecteer de beste kortingsactie en profiteer van korting op kaartjes. Uitstapjemetkorting.nl maakt je dagje uit nog leuker!

Diergaarde Blijdorp te Rotterdam is een van de bekendste en best bezochte dierentuinen van ons land. In Diergaarde Blijdorp ontdek je diverse diersoorten van over de hele wereld. Diergaarde Blijdorp heeft de grootste verzameling katachtigen van de Benelux. Zo vind je in het dierenpark onder meer Sumantraanse tijgers bij de Tijgerkreek, Aziatische leeuwen bij het Roofdiergebouw, panters in het Amourgebied en moskatten bij de Maleisische bosrand. In de weide- en trekvogels volière vind je diverse vogels uit alle hoeken van de wereld, op de Afrikaanse Savanne lopen onder meer giraffen, zebra’s, antilopen en struisvogels kriskras door elkaar en in het Oceanium tref je dolfijnen, haaien, roggen en andere oceaanbewoners. De Wolfenvallei is een enorm bosrijk gebied, speciaal ingericht voor Europese wilde dieren. Voor een Aziatisch uitstapje ga je naar Taman Indah, in dit overdekte gedeelte tref je onder meer de Aziatische olifanten en de Indische neushoorns. Breng ook een bezoekje aan de vlindertuin en de botanische tuin. Kinderen tussen de vier en vijftien jaar kunnen genieten in de Oewanje Kinder Jungle, een gigantisch speelparadijs. Ga naar de website van Diergaarde Blijdorp voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Blijdorplaan 8
3041JG Rotterdam
Nederland

Contact

+31 (0)10-4431495

Openingstijden

Bekijk de website van Diergaarde Blijdorp voor de actuele openingstijden.