Pak jouw korting op DippieDoe

Wat is DippieDoe?

DippieDoe is een familiepark met attracties, restaurants en winkels. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Er zijn verschillende attracties, zoals een reuzenrad, een achtbaan en een waterglijbaan. Er zijn ook verschillende restaurants en winkels.

DippieDoe Best

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor DippieDoe in Best. Je vindt op deze pagina overzichtelijk de meest recente kortingsacties. Selecteer de beste kortingsactie en geniet van korting op kaartjes. Je kunt nooit gebruik maken van twee kortingsacties tegelijkertijd. Een DippieDoe kortingscode maakt je dagje uit nog leuker!

Over Dippiedoe Best
In pretpark DippieDoe in Best kunnen kinderen tot dertien jaar de hele dag genieten van fantastische attracties. In DippieDoe beleef je zowel op mooie dagen als op regenachtige dagen een fantastische dag, pretpark DippieDoe heeft namelijk een ‘binnenhaven’ en een ‘buitenhaven’. In de binnenhaven kunnen kinderen genieten van attracties als de botsauto’s, de kinderbios, het spookhuis, de skelterbaan, de ballenbaai en de stormtoren en in de buitenhaven kunnen kinderen genieten van onder meer de achtbaan ‘de zeeslang’, de draaimolen ‘de draaikolk’, de polderkarren en een zandbak. Je kunt ook met de kinderen op de zonneweide gaan liggen of een duik nemen in de zwemplas en genieten van het mooie weer. Ga naar de website van DippieDoe in Best voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Nederland

Contact

+31 (0)499-330204

Openingstijden

Bekijk de website van DippieDoe voor de actuele openingstijden.