Pak jouw korting op Dolfinarium

Wat is Dolfinarium?

Dolfinarium is een dierentuin in Harderwijk, Nederland. Het biedt een unieke ervaring met dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, pinguïns, haaien en andere zeedieren. Er zijn shows, interactieve activiteiten en educatieve programma's. Bezoekers kunnen ook genieten van een aantal attracties en restaurants.

Dolfinarium Harderwijk

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor korting- en actiecodes voor het Dolfinarium. Je vindt hieronder de meest recente aanbiedingen en actiecodes. Selecteer de beste actiecode en geniet van korting op kaartjes voor het Dolfinarium in Harderwijk. Let op dat je nooit gebruik kunt maken van twee kortingsacties tegelijkertijd.Informatie over het Dolfinarium

Ontmoet dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden in het Dolfinarium en geniet van spetterende shows en voorstellingen. Het Dolfinarium in Harderwijk is vanaf 10 uur ’s ochtends geopend en biedt een dagvullend programma met maar liefst tien verschillende shows. Tijdens deze shows kun je op speelse wijze kennismaken met verschillende zeedieren. Het Dolfinarium vormt een geweldig dagje uit voor zowel kinderen als volwassenen. Het Dolfinarium te Harderwijk beschikt over vier speeltuinen, geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Er zijn bovendien diverse eetgelegenheden te vinden in het park. Ga naar de website van het Dolfinarium voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Strandboulevard Oost 1
3841AB Harderwijk
Nederland

Contact

+31 (0)341-467467

Openingstijden

Bekijk de website van Dolfinarium voor de actuele openingstijden.