Pak jouw korting op Drievliet

Wat is Drievliet?

Drievliet is een attractiepark in Den Haag met meer dan 40 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een kartbaan. Het park is geschikt voor het hele gezin en biedt een dag vol plezier en avontuur.

Drievliet Den Haag

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actiecodes voor attractiepark Drievliet in Den Haag. Je kunt hieronder de meeste recente aanbiedingen en kortingscodes vinden en profiteren van korting op kaartjes voor Drievliet. Vergeet dus niet even op uitstapjemetkorting.nl te kijken wanneer je van plan bent om naar Drievliet te gaan!

Over Drievliet
In familiepretpark Drievliet in Den Haag kunnen jong en oud genieten van diverse geweldige attracties. In Drievliet vind je onder meer de familieattracties de zweefmolen, de familieachtbaan ‘twistrix’, het spookslot, de piratenboot, het luchtballonnenrad, de botsauto’s en de glijbaan brigade en de kinderattracties de kleutertuin, treinbaan El Loco en de Jolly Jumper paardenbaan. De echte waalhalzen kunnen genieten van ‘Thrill Rides’ als de Kopermijn, Nautilus, de Kwal, de Draaikolk en Formule X. In Formule X, de nieuwste achtbaan van Drievliet, schiet je binnen twee seconden naar zeventig km/uur en geniet je van een fantastische rit met ‘gewichtsloze’ stukken waarbij je goed vastzit in speciale heupbeugels. In het Filmtheater kun je genieten van spannende films en in het Parktheater vinden verschillende keren per jaar optredens plaats van diverse artiesten. Van 10 tot en met 31 juli en van 1 tot en met 14 augustus kunnen bezoekers bijvoorbeeld genieten van de meidengroep KUS. Ga naar de website van Drievliet voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Laan Van 's-Gravenmade 81
2495BD Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3999305

Openingstijden

Bekijk de website van Drievliet voor de actuele openingstijden.