Pak jouw korting op Europapark

Wat is Europapark?

Europapark is een van de grootste pretparken in Europa. Het ligt in Duitsland en het heeft meer dan 100 attracties, shows en evenementen. Het park heeft ook een aantal themagebieden, waaronder Frans-Vlaanderen, Scandinavische Kust en het Sprookjesbos.

Europapark Rust

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actiecodes voor Europapark in Duitsland. Je kunt hieronder de meeste recente aanbiedingen en kortingscodes vinden en profiteren van korting op kaartjes voor het themapark. Vergeet dus niet even op uitstapjemetkorting.nl te kijken wanneer je van plan bent om naar Europapark te gaan! Uitstapjemetkorting.nl maakt je dagje uit nog leuker.

Over Europapark
Europapark is het grootste themapark van Duitsland en bevindt zich in het plaatsje Rust, tussen Freiburg en Staatsburg. Het park beslaat zo’n 850 duizend vierkante meter en is daarmee groter dan bijvoorbeeld Disneyland Parijs. Europapark is ingedeeld in verschillende themagebieden die staan voor landen of landgroepen en elk beschikken over hun eigen attracties. In ‘Nederland’ kun je bijvoorbeeld genieten van de Koffiekopjes, compleet met Delftsblauwe beschilderingen, en de bootrit Pirates of Batavia. In ‘Rusland’ vind je één van de spannendste achtbanen van Europapark: de Euro-Mir. De Russische ruimtemissies zijn leidend voor het ontwerp van de attractie. In ‘Italië’ tref je Ciao Bambini, een spannende Italiaanse darkride en in ‘Portugal’ kun genieten van heerlijke waterattracties, passend bij het weer van het Zuid-Europese land. In ‘Oostenrijk’ vind je heel toepasselijk de attracties Weense Wave Swinger en de Alphine Coaster Enzian. In Europapark in Rust kun je bovendien genieten van diverse fantastische shows, zoals de Arena-Show en de Flamenco Show. De Europapark-Parade laat de hoogtepunten van de shows en het park zien. De clowns, dansers en zelfs Peter Pan rijden langs op prachtige praalwagens.

Handige informatie


Locatie

Europa-Park-Strasse 2
77977 Rust
Duitsland

Contact

+49 782277-6688

Openingstijden

Bekijk de website van Europapark voor de actuele openingstijden.