Pak jouw korting op Foroxity Filmarena Sittard-Geleen

Foroxity Filmarena Sittard-Geleen

De locatie van Foroxity Filmarena in Sittard is de grootste bioscoop van Limburg en dat is duidelijk aan te faciliteiten te zien en te merken. Het bioscoopgebouw heeft rondom een groot aantal plekken aan parkeergelegenheid en het gebouw is in zijn geheel gelegen aan de lange Rijksweg Zuid door Sittard - en daardoor uitstekend te bereiken. In Roermond bevindt zich de andere locatie van Foroxity Filmarena, maar die is een stuk kleiner te noemen.

De grootte van deze bioscoop is - bijna uiteraard - te danken aan het grote aantal filmzalen. Dit zijn er bij Foroxity Filmarena acht met ruim tweehonderdvijftig zitplaatsen per bioscoopzaal. Daarnaast heeft het een grote hal bij binnenkomst waar het klimatisch geheel automatisch wordt geregeld en is er een groot aanbod aan horecagelegenheden. Het is op die manier zelfs mogelijk om hele diners te organiseren.

Foroxity Filmarena draait dagelijks de nieuwste en populairste films, de bezoeker zal dus niet snel oude documentaires of klassiekers tegenkomen. De bioscoop biedt daarnaast luxe stoelen, luxe diners en kent veel extra faciliteiten en mogelijkheden.

Handige informatie


Locatie

Rijksweg Zuid 271
6134AC Geleen
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Foroxity Filmarena Sittard-Geleen voor de actuele openingstijden.