Pak jouw korting op Freizeitland Geiselwind

Wat is Freizeitland Geiselwind?

Freizeitland Geiselwind is een attractiepark in Beieren, Duitsland. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, kermisattracties, shows en meer. Het park is een geweldige plek voor gezinnen om een dag vol plezier te beleven.

Freizeitland Geiselwind

Een pretpark voor het hele gezin bevindt zich in het Duitse Beieren. Het Zuid-Duitse pretpark bevindt zich pal naast een natuurpark en onderscheidt zich mede door de locatie als toeristische trekpleister en daardoor ook bij veel Duitsers populair attractiegebied dat plezier biedt voor zowel jong als oud. Het park kan gevonden worden in de Beierse regio bij Neurenberg, waar het een gigantisch oppervlakt inneemt. Bezoekers kunnen genieten van diverse leuke attracties, te denken aan een
rollercoaster, een waterattractie en attracties voor kleine kinderen. Ook voorstellingen worden niet geschuwd. Op deze ruime locatie biedt het park daarnaast ook vertier door middel van een aantal dieren: het park beschikt zodoende over verschillende actieve apen, exotische vogels en de ‘groene oases’, waar men helemaal tot rust komt.

Handige informatie


Locatie

Wiesentheider Straße 25
96160 Geiselwind
Duitsland

Openingstijden

Bekijk de website van Freizeitland Geiselwind voor de actuele openingstijden.