Pak jouw korting op Hij Gelooft In Mij

Hij Gelooft In Mij Amsterdam

Hij Gelooft in Mij is de musical over het leven van de Nederlandse zanger Andre Hazes. Hij wordt gezien als een van de grootste Nederlandse zangers die Nederland ooit gekend heeft. Met nummers als Kleine Jongen, Voor mijn vrienden, en Samen, werd Andre Hazes een groot succes.
De musical wordt gespeeld door onder meer Chantal Jansen en Martijn Fischer. De musical geeft een goed beeld over het leven en de carrière van Andre Hazes. Geluk, verdriet, vallen en opstaan, het is allemaal te zien in de Musical ‘’Hij gelooft in Mij””. Het verhaal is geschreven uit onder meer de ogen van Rachel Van Galen, de vrouw van Andre Hazes.
Laat je meeslepen in het leven van Andre Hazes en boek een ticket voor de Musical “Hij Gelooft in mij”. De musical is alleen te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.