Pak jouw korting op Movie Park Germany

Wat is Movie Park Germany?

Movie Park Germany is een themapark in Bottrop, Duitsland. Het park heeft meer dan 40 attracties, waaronder acht achtbanen, shows, een 4D-bioscoop en een waterpark. Er zijn ook veel restaurants en winkels. Het park is een geweldige plek voor een dag vol plezier.

Movie Park Germany Bottrop

Op uitstapjemetkorting.nl plaatsen we onder meer actie- en kortingscodes voor Movie Park Germany. Je kunt hieronder de meest recente aanbiedingen en kortingscodes vinden en profiteren van korting op kaartjes voor dit geweldige attractiepark. Let op dat je nooit gebruik kunt maken van twee kortingsacties tegelijkertijd. Selecteer de beste actiecode voor zoveel mogelijk korting!Informatie over Movie Park Germany
Movie Park Germany in Bottrop (Duitsland) is een uniek film en entertainment park. Movie Park Germany is onderverdeeld in zes verschillende gebieden waar je kunt genieten van spectaculaire attracties. Op de Hollywood Street Set kun je genieten van de attracties Movie Magic – Voyagers to Mars, de Bermuda Triangle – Alien Encounter en het fantastische Shrek 4D avontuur. In de Streets of New York vind je twee spannende attracties, namelijk de NYC Transformer en Time Riders. De eerste attractie laat je meerdere malen in verschillende richtingen over de kop gaan! The Old West is geschikt voor de waaghalzen in de familie. In The Old West vind je de attracties The Bandit, Side Kick, The High Fall en MP Express. In The Bandit, de eerste houten achtbaan van Duitsland, bereik je snelheden van maar liefst zeventig kilometer per uur. In de MP Express, een achtbaan vol loopings en kurkentrekkers, zit de rail niet onder je wagentje, maar erboven. Je hebt dus geen vaste grond onder je voeten. Bij de Santa Monica Pier kun je genieten van rustige attracties zoals Rescue 112, Stormy Cruise en het Hollywood Filmmuseum. Op warme zomerdagen vind je verkoeling op de jetski’s van de Pier Patrol. In Mystery River & Ice Age vind je twee attracties, namelijk de Mystery River en Ice Age Adventure. Voor kinderen is NICKland een geweldig deel van het park. Hier kom je alle bekende Nickelodeon figuren tegen. Ga naar de website van Movie Park Germany voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Warner-Allee 1
46244 Bottrop
Duitsland

Contact

+49 2045-899899

Openingstijden

Bekijk de website van Movie Park Germany voor de actuele openingstijden.