Pak jouw korting op Neeltje Jans

Wat is Neeltje Jans?

Neeltje Jans is een educatief park in Zeeland, Nederland. Het park biedt een unieke kans om de geschiedenis van de dijken en de Delta Works te leren kennen. Er zijn veel interactieve tentoonstellingen, attracties en activiteiten voor het hele gezin. Neeltje Jans is een must-see voor iedereen die de Nederlandse cultuur wil ervaren.

Neeltje Jans Vrouwenpolder

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor Deltapark Neeltje Jans. Ben je van plan om binnenkort een dagje naar Neeltje Jans te gaan? Kijk dan nog even op uitstapjemetkorting.nl en profiteer van korting. Let op: je kunt nooit gebruik maken van twee aanbiedingen tegelijkertijd dus selecteer de beste kortingsactie!Over Deltapark Neeltje Jans

Neeltje Jans, een prachtig themapark aan de Oosterschelde in de Vrouwenpolder, is een eerbetoon aan de deltawerken. Alle attracties van Neeltje Jans staan in het teken van de bijzondere band die ons land heeft met de zee. De rondvaartboot van Neeltje Jans laat je op het water kennismaken met de unieke natuur van de Oosterschelde. Soms worden er zelfs bruinvissen en zeehonden gesignaleerd. Het Aquapolis, het grootste zeeaquarium van Zeeland, toont je de onderwaterrijkdom van de Oosterschelde. In Deltapark Neeltje Jans kun je bovendien genieten van fantastische attracties zoals de Waterglijbaan, het schip van Moby Dick, de Orkaanmachine en de geweldige Zeehondenshow. Nieuw op het entertainmentprogramma van het deltapark is de Zeeleeuwenshow. De zeeleeuwen zorgen voor een spetterende show in Deltapark Neeltje Jans. Je kunt ook verschillende educatieve exposities bezoeken, zoals Walvis Wereld, Expo ramp 1953 en de Mosselexpositie. Bij Neeltje Jans ben je verzekerd van een dagje veelzijdigheid! Ga naar de website van Deltapark Neeltje Jans voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Faelweg 5
4354RB Vrouwenpolder
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Neeltje Jans voor de actuele openingstijden.