Momenteel niet beschikbaar

Ripley's Believe It or Not!

Vijf verdiepingen vol ongelofelijke bezienswaardigheden

Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam presenteert één van werelds meest aparte collecties van natuurlijke, wetenschappelijke en artistieke rariteiten. Het Odditorium op het Damplein is een ware must-see voor iedereen. Vijf verdiepingen vol rare vondsten, merkwaardige wezens en afwijkende mensen! Tickets kunnen worden verzilverd t/m 31 januari 2024.

Ontdek de meest aparte collectie van natuurlijke, wetenschappelijke en artistieke rariteiten!

Langste nagels ter wereld
⁠Shridhar Chillal uit Pune, India, groeide zijn record brekende nagels voor 66 jaar! Tentoongesteld bij Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam, zijn afgeknipte nagels zijn, platgelegd, 9,5 meter lang - even hoog als een gebouw van 3 verdiepingen!

Ripely's warenhuis
⁠Kom binnen in het warenhuis en dompel jezelf onder in Ripley’s uitgebreide verzameling van rariteiten, ongelooflijke kunst en memorabilia. Ga zelf aan de slag met interactieve tentoonstellingen, zoals een mini-bioscoop, schreeuw kamer, en visuele illusies!**

De Jungle kamer**
Wandel door de jungle om een echt holenbeer skelet, de Padaung ‘vrouwen met lange nekken’, echte tribale voorwerpen, en natuurlijk Ripley’s beroemde collectie van gekrompen hoofden tegen te komen!

De Dam in Amsterdam is een attractie rijker!
Ripley's Believe It or Not heeft zijn deuren in Amsterdam geopend. Vijf verdiepingen vol rare vondsten, merkwaardige wezens en afwijkende mensen. Sta oog in oog met de langste mens ter wereld en bewonder een zeven meter hoge robot. Een indrukwekkende verzameling die het resultaat is van cartoonist Robert Ripley.

Bij Ripley’s Believe It or Not! Dam kun je een ongelofelijke collectie van ongebruikelijke kunstproducten bezichtigen – waarvan er veel zijn verzameld door de ultieme ontdekkingsreiziger Robert Ripley zelf. Bewonder meer dan 500 exposities, galerijen en interactieve belevenissen verdeeld over 5 verdiepingen. Een bezoek duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur, maar je kunt door het museum lopen in je eigen tempo en zoveel tijd nemen als je wilt. Geniet op de bovenste verdieping van een hapje en een drankje in het café met uitzicht op de Dam.