Momenteel niet beschikbaar

Boudewijn Seapark

Beleef een dolfijne dag in Brugge

Boudewijn Seapark viert in 2023 haar zestigste verjaardag en pakt groots uit. Beleef tijdens jouw dag uit drie voorstellingen, vermaak je met twintig outdoor en tien indoor attracties (zoals de coole familiecoaster Orca Ride, piratenboot Sancta Maria en grote speeltuinen), en vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij het openlucht waterpark.

Maak bij dolfijnenvoorstelling EchoMaris kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen: de tuimelaardolfijn. Laat je verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten, maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen.

Ga daarna op wereldreis met de imposante zeeleeuwen. Ontdek hun leefwereld in een boeiende, educatieve presentatie vol verrassingen en ga ook zeker langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in het park. Kortom: een dag Boudewijn Seapark zit vol leuke en leerzame verrassingen!

Wat zijn de openingstijden van Boudewijn Seapark?
Boudewijn Seapark is het hele jaar door geopend. Wel hanteert het park wisselende openingstijden, zowel in het winter- als in het zomerseizoen. Dit zijn de openingstijden van het zomerseizoen:

  • mei-juni: dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. Gesloten op woensdagen.
  • juli-augustus: elke dag van 10.00 uur tot 18 uur.
  • september: zaterdag en zondag, van 10.00 uur tot 18.00 uur (incl. zondag 1 oktober)

Wat is het adres van Boudewijn Seapark?
Alfons De Baeckestraat 12
8200 Sint-Michiels (Brugge)
België

Bepaal hier jouw routebeschrijving naar Boudewijn Seapark.

Bereikbaarheid & parkeren

  • Met de auto
    Komende van De Panne of Brussel: E40 afrit 8 (Brugge)
    Komende van Lille (Frankrijk): volg E17 tot Kortrijk en volg dan E403 richting Brugge
    Volg Brugge en de wegwijzers richting Boudewijn Seapark
  • Met het ov
    Met het openbaar vervoer is Boudewijn Seapark makkelijk bereikbaar! Reis met de trein richting station Brugge en neem aan de uitgang (voorkant station) bus 7 of 17 van De Lijn richting Centrum. De halte Sint-Michiels Boudewijnpark ligt vlak bij de ingang van het park.
  • Parkeren
    Bij Boudewijn Seapark kun je, tegen betaling, goed parkeren. Een parkeerkaart kun je aan de kassa, shops en/of restaurants kopen. Kosten: € 8,- voor een dag parkeren.

Contact
Wil je contact opnemen met Boudewijn Seapark? Dit kun je doen per mail, telefoon of via de socialmediakanalen. Kijk hier voor alle contactmogelijkheden van Boudewijn Seapark.

Plattegrond
Bekijk de plattegrond van Boudewijn Seapark en verheug je alvast op een leuk dagje uit. Zo weet je precies wat je te wachten staat!