Pak jouw korting op Oceade

Wat is Oceade?

Oceade is een waterpark in Brussel met meer dan 20 attracties, waaronder glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan en een kinderzone. Het park biedt ook een restaurant, een bar en een winkel. Oceade is een perfecte plek voor een dag vol plezier en avontuur.

Oceade Brussel

In de Belgische hoofdstad Brussel is het waterpark Océade gevestigd. Het waterpark maakt deel uit van het Bruparck gebied en ligt aan de voet van het Atomium. Het waterpark bied de bezoeker 12 glijbanen, waaronder de Hurricane. Deze glijbaan is de snelste glijbaan van Europa met een snelheid van 40 km per uur. De glijbanen zijn onderverdeeld in kleuren. Zo zijn de blauwe glijbanen voor iedereen, de gele “Kamikaza” en “Niagara” voor de echte avonturiers. In het waterpark kunt u genieten van diverse vormen van wateranimatie zoals onder andere de apenbrug, de snelstroom kreek, woelige wateren, de geisers, golven, geisers, en nautic tubes. Verder mag u tijdens uw verblijf aan het park genieten van een rust van een oase in de bubbelbaden, twee binnensauna’s, een solarium, een tuin en een stoombad.
In het waterpark heerst er een constante temperatuur van 29 graden en bezoeken er jaarlijks 300.000 bezoekers het waterpark.

Handige informatie


Locatie

Kampioenschapslaan 3
1020 Brussel
België

Contact

+32 (0)24-784320

Openingstijden

Bekijk de website van Oceade voor de actuele openingstijden.