Pak jouw korting op Ouwehands Dierenpark

Wat is Ouwehands Dierenpark?

Ouwehands Dierenpark is een dierentuin in Rhenen, Nederland. Het is een van de grootste dierentuinen van Nederland en heeft meer dan 200 verschillende diersoorten. Er zijn verschillende shows, attracties en educatieve activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Op uitstapjemetkorting.nl kun je op overzichtelijke wijze alle recente actiecodes voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen terugvinden. Dankzij de bestaande kortingsacties kun je profiteren van korting op kaartjes voor dit geweldige dierenpark. Let op: je kunt nooit gebruik maken van twee kortingsacties tegelijkertijd dus selecteer de beste kortingscode voor zoveel mogelijk korting. Uitstapjemetkorting.nl maakt je bezoek aan het dierenpark nog leuker!

Over Ouwehands dierenpark
In Ouwehands Dierenpark in Rhenen, één van de mooiste dierenparken van Nederland, leven bijzondere diersoorten in ruime, natuurlijke verblijven. Ouwehands Dierenpark heeft een aantal bijzondere verblijven, waardoor je de dieren van heel dichtbij kunt ervaren. Bij het unieke ijsberenverblijf ‘Neus aan Neus’ word je bijvoorbeeld alleen door een glaswand van de ijsberen gescheiden en bij ‘Apen op Stelten’ loop je zomaar onder de slingerende orang oetans door. In Ouwehands Dierenpark kun je tijdens het programma ‘Trainer for a day’ de olifanten van wel heel dichtbij bekijken. Je krijgt de gelegenheid om te helpen bij het wassen, verzorgen en trainen van de olifanten en je komt op plaatsen waar je normaal gesproken nooit mag komen. In het Berenbos worden bruine beren opgevangen die onder erbarmelijke omstandigheden hebben geleefd. De dieren kunnen in Ouwehands Dierenpark genieten van hun welverdiende rust. Via loopbruggen kun je over het verblijf lopen en de beren van dichtbij bekijken. In Ouwehands Dierenpark in Rhenen kun je deelnemen aan de workshops dierenfotografie en macrofotografie en je kunt genieten van een zeeleeuwenshow, een educatieve dierenshow en een speurtocht. Bamboo Bill en zijn vrienden zijn de voedselexperts van Ouwhands Dierenpark en zij weten alles over de dieren en hun voeding. Kinderen leren in Ouwehands Dierenpark te Rhenen spelenderwijs over het Dierenrijk.

Handige informatie


Locatie

Grebbeweg 111
3911AV Rhenen
Nederland

Contact

+31 (0)317-650200

Openingstijden

Bekijk de website van Ouwehands Dierenpark voor de actuele openingstijden.