Pak jouw korting op Pairi Daiza

Wat is Pairi Daiza?

Pairi Daiza is een dierentuin in België met meer dan 5.000 dieren. Het is een unieke ervaring met een combinatie van dieren, tuinen, gebouwen en shows. Er is ook een aquarium, een safaripark en een botanische tuin. Er is voor ieder wat wils!

Pairi Daiza Brugelette

In de Belgische gemeente Brugenette bevindt zich een dierenpark met veel verschillende dieren: Pairi Daiza. In deze dierentuin is het mogelijk om allerlei diersoorten te bekijken van over de gehele wereld. Wandel rond en men kijkt zijn ogen uit in dit dierenpark. Dit Belgische park beschikt over onder andere een hele verzameling roofvogels. Bij deze roofvogels worden eveneens verschillende demonstraties opgevoerd. Door deze demonstraties maakt men de roofvogels van steeds dichter bij mee waardoor het bezoek aan dit pretpark steeds heftiger en echter wordt. Behalve de exotische vogels is er nogveel meer te bezichtigen in dit Belgische dierenpark. Zo
zijn er dieren te bekijken op de Afrikaanse savanne, zijn er pinguïns te zien en beschikt het park over Zuid-Afrikaanse zeeberen. Ook toont het dierenpark verschillende internationale tuinen, waaronder de Indonesische en de Chinese tuin van Europa.

Handige informatie


Locatie

Le Domaine 1
7940 Brugelette
België

Openingstijden

Bekijk de website van Pairi Daiza voor de actuele openingstijden.