Pak jouw korting op Park Tivoli

Wat is Park Tivoli?

Park Tivoli is een bekend pretpark in Kopenhagen, Denemarken. Het is een van de oudste pretparken ter wereld en biedt attracties, shows, restaurants en winkels. Het park is een populaire bestemming voor gezinnen en biedt een unieke ervaring voor iedereen.

Park Tivoli Berg en Dal

Op Uitstapjemetkorting.nl vind je de beste actie- en kortingscodes voor je favoriete pretpark, museum of dierentuin. Iedereen kan een code uitkiezen om daarna snel een leuk uitstapje uit te zoeken! Kies de beste korting uit en gebruik hem nu eenmalig om zoveel mogelijk korting te krijgen op je entreekaartjes!Informatie over Park Tivoli

Het Park Tivoli in het Gelderse Berg en Dal is een ideaal attractiepark voor de hele familie, in het bijzonder voor de allerkleinste kinderen. Het bijna 80-jarige park trekt jaarlijks vele bezoekers naar het terrein. Park Tivoli beschikt over meer dan twintig verschillende attracties. De vele attracties merendeels gericht op de kleinere kinderen, zo is er onder andere een draaimolen, een zweefmolen en botsauto’s. Tevens bevindt zich op het terrein een achtbaan en een spookhuis.
Behalve de vele leuke attracties, beschikt Park Tivoli over meer faciliteiten. Zo zijn er diverse eetgelegenheden en een midget-golfbaan. Park Tivoli biedt bezoekers tevens de mogelijkheid om feestjes en bedrijfsuitjes te organiseren op het terrein.

Handige informatie


Locatie

Oude Kleefsebaan 116
6571BK Berg en Dal
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Park Tivoli voor de actuele openingstijden.