Pak jouw korting op Phantasialand

Wat is Phantasialand?

Phantasialand is een attractiepark in Duitsland met meer dan 50 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meer. Het park biedt een unieke combinatie van avontuur, fantasie en plezier voor het hele gezin.

Phantasialand Brühl (Rijnland)

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor Phantasialand actie- en kortingscodes. Je vind hieronder overzichtelijk de meest recente kortingsacties. Selecteer de beste kortingscode en geniet van korting op kaartjes voor Phantasialand. Let op dat je nooit gebruik kunt maken van twee kortingscodes tegelijkertijd.Informatie over Phantasialand

Phantasialand in het Duitse Brühl (vlakbij Keulen) staat garant voor een dag vol spanning, plezier en avontuur. Het attractiepark is verdeeld in zes verschillende themagebieden waar je kunt genieten van diverse attracties en shows. In het themagebied Deep in Africa kun je genieten van Black Mamba, een spannende achtbaan met loopings, spiralen en kurkentrekkers, Kroka en Miji African Dancers. Met twintig instrumenten nodigt muziekschool Djemble je uit mee te trommelen op het ritme van de natuur. In het kleurrijke themagebied Mexico kun je genieten van de fantastische achtbaan Colorado Adventure en de boomstamattracties Wildwash Creek en Stonewash Creek. Deze onstuimige wildwaterbanen brengen verkoeling op warme zomerdagen! In themawereld Mystery kun je op onderzoek uitgaan in de hoge toren van Mystery Castle. In themawereld Mystery tref je bovendien de attracties Mystery Quest en Schneck. Themagebied Fantasy is zeer geschikt voor kinderen. De kleinsten vermaken zich in Die Fröhliche Bienchenjagd. In Fantasy vind je bovendien attracties zoals de achtbaan Winja’s Fear & Winja’s Force, het doolhof Irrgarten en de interactieve waterattractie WAKOBATO. In China Town kun je genieten van de attracties Baixi, Wang, Wushu en Feng Ju Palace. Op de pleinen maken behendige artiesten de verheven kunst van de Chinese acrobatiek tastbaar. In Berlin vind je leuke attracties voor de hele familie. Ga naar de website van Phantasialand voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl (Rijnland)
Duitsland

Openingstijden

Bekijk de website van Phantasialand voor de actuele openingstijden.

Meer van Phantasialand

Phantasialand korting