Pak jouw korting op Plopsa Indoor Hasselt

Wat is Plopsa Indoor Hasselt?

Plopsa Indoor Hasselt is een indoor pretpark met meer dan 30 attracties, waaronder een achtbaan, een reuzenrad, een 4D-bioscoop en een interactief theater. Er is ook een grote speeltuin en een aantal restaurants. Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Plopsa Indoor Hasselt

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor Plopsa Indoor Hasselt. Je vindt op deze pagina overzichtelijk de meest recente kortingsacties. Selecteer de beste kortingsactie en geniet van korting op kaartjes! Je kunt nooit gebruik maken van twee kortingsacties tegelijkertijd.Over Plopsa Indoor Hasselt>

In Plopsa Indoor Hasselt, het leukste overdekte pretpark van België, beleven de fans van televisiehelden als Kabouter Plop, Samson en Gert, Piet Piraat en Mega Mindy een onvergetelijke dag. In Plopsa Indoor Hasselt kun je je de hele dag vermaken in diverse leuke attracties. In het attractiepark vind je familieattracties zoals De Slingermolen, De Piratenbaan, De Vuurtoren, De Speelboom en Het Verkeerspark en snelle attracties zoals De Botsauto’s, De Vliegende Fietsen en De Glijbaan. De attracties maken een dagje Plopsa Indoor Hasselt al de moeite waard, maar er is nog veel meer! Kinderen kunnen genieten van Bumba, Bambalu en hun vriendjes Kiwi de discovogel, Poppa de aap, Barry de leeuw en Carla de kip in Circus Bumba. Het circus is met haar vrolijke muziek en leuke liedjes het hoogtepunt van de dag voor peuters. Ga naar de website van Plopsa Indoor Hasselt voor meer informatie.