Pak jouw korting op Plopsaland De Panne

Wat is Plopsaland De Panne?

Plopsaland De Panne is een pretpark in België met meer dan 40 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een indoor speelparadijs. Het park biedt een dag vol plezier voor het hele gezin.

Plopsaland De Panne

Op deze pagina tref je overzichtelijk de meest recente actie- en kortingscodes voor Plopsaland de Panne. Dankzij de bestaande actiecodes kun je profiteren van korting op kaartjes voor dit geweldige pretpark. Let op: je kunt nooit gebruik maken van twee kortingscodes tegelijkertijd dus selecteer de beste actiecode voor zoveel mogelijk korting!Informatie over Plopsaland De Panne

In attractiepark Plopsaland de Panne beleven de fans van televisiehelden als Samson en Gert, Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet Piraat en K3 een onvergetelijke dag. In Plopsaland de Panne in België kun je je de hele dag vermaken in verschillende attracties. In het attractiepark vind je familieattracties zoals Het Bos van Plop, De Koffiekopjes, Balloon Race en de Vliegende Fietsen en snelle attracties zoals de SpringFlyer, De Piratenboot, De Vleermuis en de Mega Mindy Jetski. Het hele jaar door vinden er verschillende fandagen plaats in Plopsaland de Panne. Anubis, Amika, Mega Mindy en K3 komen meerdere keren per jaar langs om hun fans te begroeten.