Pak jouw korting op Rijksmuseum

Wat is Rijksmuseum?

Het Rijksmuseum is een museum in Amsterdam dat kunst en geschiedenis tentoonstelt. Het bevat meer dan 8.000 kunstwerken, waaronder schilderijen van Rembrandt, Vermeer en andere Nederlandse meesters. Het museum biedt ook een verscheidenheid aan educatieve activiteiten en tentoonstellingen.

Rijksmuseum Amsterdam

Uitstapjemetkorting.nl verzamelt en sorteert de beste kortingen en acties voor haar bezoekers.
De op deze pagina verzamelde kortingen zijn voor iedereen te gebruiken om zoveel mogelijk korting te krijgen op je favoriete pretpark! Zoek de beste kortingscode of actie uit en ga binnenkort met je goedkoopste entreekaartje naar een pretpark, museum of dierentuin.Informatie over het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Rijksmuseum in Amsterdam is wellicht het bekendste museum van Nederland. En misschien wel het bekendste dagje uit van het land. Het meer dan tweehonderd jaar oude museum biedt vele beroemde kunstwerken van onder andere Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer. Bekende schilderijen uit de Amsterdamse collectie zijn onder andere De Nachtwacht, Het melkmeisje en Het zieke kind. Met vele honderden kunststukken en bijna een miljoen bezoekers per jaar, kan dit museum zich met recht een trekpleister noemen voor toeristen. Bovendien staat het gebouw van het Rijksmuseum op de UNESCO-lijst van Nederlandse rijksmonumenten, waar onder andere ook Huis ten Bosch, Paleis Soestdijk en het Hoofdpostkantoor op staan.

Handige informatie


Locatie

Museumstraat 1
1071XX Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-6747000

Openingstijden

Bekijk de website van Rijksmuseum voor de actuele openingstijden.