Pak jouw korting op Safaripark Beekse Bergen

Wat is Safaripark Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark in Brabant waar je meer dan 1500 dieren uit Afrika en Azië kunt bewonderen. Je kunt er ook genieten van een boottocht, een safaritocht en een dierenshow. Er is ook een avonturenpark met glijbanen, klimwanden en een speeltuin.

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek

Op uitstapjemetkorting.nl kun je overzichtelijk alle recente actiecodes voor Safaripark Beekse Bergen terugvinden. Dankzij de bestaande kortingscodes kun je profiteren van korting op kaartjes voor dit fantastische safaripark. Let op: je kunt nooit gebruik maken van twee kortingscodes tegelijkertijd dus selecteer de beste kortingscode voor zoveel mogelijk korting!Informatie over Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek (Noord-Brabant), het grootste wildlife park van Nederland, ontmoet je 1.250 dieren in hun natuurlijke omgeving. Je kunt Safaripark Beekse Bergen op vier manieren ontdekken, namelijk door middel van een bussafari, een bootsafari, een autosafari of een wandelsafari. De rangers van het park vertellen je onderweg, tijdens de bus- of bootsafari, de leukst weetjes over de dieren. Safaripark Beekse Bergen geeft drie keer per dag een roofvogelshow. Tijdens deze show kun je ontdekken hoe verschillende roofvogels jagen en welke jachttechnieken ze daarbij gebruiken. Er worden bovendien regelmatig voederpresentaties gehouden in het park. Kinderen kunnen ook spelen bij Dip & Dap, deze twee giraffen zijn bekend van de Nederlandse tekenfilmserie en hebben in het safaripark hun eigen speelhuis. Ga naar de website van Safaripark Beekse Bergen voor meer informatie.