Pak jouw korting op Saturday Night Fever

Wat is Saturday Night Fever?

Saturday Night Fever is een musical gebaseerd op de film uit 1977. Het verhaal draait om Tony Manero, een jonge man die zijn dromen najaagt door te dansen. De musical bevat klassieke hits zoals 'Stayin' Alive' en 'More Than a Woman'.

Saturday Night Fever

Saturday Night Fever is een wereldberoemde musical met verschillende versies die in het verleden geproduceerd zijn. Na de Nederlandstalige versie van begin deze eeuw is er voor 2012 opnieuw een productie van start gegaan die datzelfde jaar nog via een landelijke tour in de meeste Nederlandse theaters zal draaien. Het verhaal van Saterday Night Fever speelt zich eind jaren zeventig af en gaat over de Amerikaanse Tony Manaro, die zich als echte vrouwenversierder iedere zaterdagavond in een van de plaatselijke discotheken laat zien. Op een gegeven moment komt de populaire Tony in een driehoeksverhouding terecht: zijn ex-vriendin van vroeger ziet hem nog altijd zitten, maar hij heeft intussen een oogje op een andere discotheekbezoekster. Diezelfde bezoekster ziet Tony
ook zitten, maar komt daar na een pijnlijk incident al snel op terug. De rollen in de herziene versie in 2012 ligt een groot deel in handen van een nieuwe generatie musicalacteurs. De rol van Stephanie, de nieuwe vriendin van de hoofdrolspeler, zal in de nieuwe versie vertolkt worden door Noortje Herlaar. Zij won eerder het talentenprogramma Op zoek naar Marry Poppins.

Openingstijden

Bekijk de website van Saturday Night Fever voor de actuele openingstijden.