Pak jouw korting op Sauna Epe

Wat is Sauna Epe?

Sauna Epe is een luxe sauna in de Veluwe. Er is een binnen- en buitenbad, een Turks stoombad, een Finse sauna, een infraroodcabine en een relaxruimte. Er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar. Geniet van een ontspannen dag in Sauna Epe.

Sauna Epe Gronau (Westf.)

Naar het buitenland, maar toch extra kunnen ontspannen? Dat kan dicht in de buurt bij de Nederlandse grens. In het Saunapark Epe geniet men al jaren van de vele verschillende faciliteiten en mogelijkheden om optimaal te kunnen ontspannen. En dat in het buitenland, maar toch dicht in de buurt. Het Duitse Epe biedt Saunapark Epe diverse faciliteiten om de dag compleet en vooral relaxed door te brengen. Zo kan men gebruik maken van saunabaden, ‘opgietvariaties’, zwembaden, rustruimten en verschillende programma’s voor uw huid en uw gezondheid. Mede deze schoonheidsbehandelingen maken dit park zo bijzonder. U ontspant optimaal van
de vele mogelijkheden en u wordt er ook nog eens een stuk gezonder van. Geniet nu snel – extra goedkoop – van de vele massages en andere activiteiten en behandelingen.

Handige informatie


Locatie

Klosterstr. 63
D-48599 Gronau (Westf.)
Duitsland

Openingstijden

Bekijk de website van Sauna Epe voor de actuele openingstijden.