Pak jouw korting op Sauna Papendrecht

Wat is Sauna Papendrecht?

Sauna Papendrecht is een luxe sauna in Papendrecht. Er is een binnen- en buitenbad, een Turks stoombad, een Finse sauna, een infraroodcabine en een relaxruimte. Er zijn ook verschillende behandelingen beschikbaar. Geniet van een ontspannen dag in Sauna Papendrecht.

Sauna Papendrecht

In het Zuid-Hollandse Papendrecht vindt men een kleine, professionele sauna genaam Thermen Sauna Papendrecht. Dit saunacentrum biedt haar bezoekers de gelegenheid om in een rustgevende omgeving tot rust te komen. Genieten van de vele verschillende faciliteiten en arrangementen. Uiteraard beschikt dit centrum niet alleen over een aantal saunahutten, maar ook over verschillende schoonheidsbehandelingen en een, professionele zonnestudio waardoor een weekendje op het strand niet langer nodig is: in dit wellness-centrum is het allemaal dichtbij te beleven. De sauna en andere faciliteiten hanteren de nieuwste technologische snufjes, waardoor het bezoek aan dit complex niet alleen fijner en sneller gaat, maar ook een stuk gezonder is
voor u en uw huid. Daarbij is het gebouw goed te bereiken vanaf steden als Rotterdam, met bijvoorbeeld een rechtstreekse buslijn.

Handige informatie


Locatie

Douwes Dekkerlaan 1A
3351CH Papendrecht
Nederland

Contact

+31 (0)78-6153736

Openingstijden

Bekijk de website van Sauna Papendrecht voor de actuele openingstijden.