Pak jouw korting op Space Expo

Wat is Space Expo?

Space Expo is een interactief museum in Noordwijk, Nederland, dat de geschiedenis en toekomst van de ruimtevaart verkent. Het biedt een unieke ervaring met tentoonstellingen, shows, simulaties en interactieve activiteiten. Bezoekers kunnen de ruimtevaart van dichtbij beleven.

Space Expo Noordwijk

Space Expo in Noordwijk is een permanente tentoonstelling die gaat over de ruimtevaart in de breedste betekenis van het woord. Het 20-jarige museum beantwoordt daarnaast diverse wetenschappelijke vragen, die vooral voor scholen en andere groepen erg interessant kunnen zijn. Het museum is daarbij erg interactief wat het vooral leuk maakt voor kinderen. Zo zijn er diverse
wetenschappelijke vraagstukken op te lossen en is er gebruik te maken van verschillende interactieve onderdelen waar kinderen mee om kunnen gaan, zodat ze een nog beter beeld krijgen van de ruimtevaart. Het musem toont niet een enkele tentoonstelling, maar biedt verschillende aan. Eén daarvan is dat men in de huid kruipt van de Nederlandse astronaut André Kuipers, die aan het eind van het jaar weer de ruimte in gaat.

Handige informatie


Locatie

Keplerlaan 3
2201AZ Noordwijk
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Space Expo voor de actuele openingstijden.