Pak jouw korting op Stripmuseum Groningen

Wat is Stripmuseum Groningen?

Stripmuseum Groningen is een museum dat de geschiedenis van de stripverhalen in Nederland en België tentoonstelt. Het museum bevat meer dan 10.000 strips, waaronder klassiekers zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes en De Rode Ridder. Er zijn ook tentoonstellingen over de geschiedenis van de strip, workshops en lezingen.

Stripmuseum Groningen

Ben je van plan om binnenkort met het hele gezin een bezoekje te brengen aan het Nederlands Stripmuseum? Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor actie- en kortingscodes voor dit fantastische museum. Selecteer de beste aanbieding en profiteer van korting!

In het Nederlands Stripmuseum, gevestigd in Groningen, word je ontvangen in het atelier van bekende stiptekenaars. Je volgt hier stap voor stap de ontwikkeling van een striptekening. Kinderen gaan in het atelier direct aan de slag en leren een stripgezicht tekenen. Je maakt vervolgens een reis door de tijd. Er komen krantenstrips van toen en nu voorbij, net als strips uit de prehistorie en uitgaven van het oudste stripinformatieblad: Stripschrift. De expositie ‘Hebbedingen’ biedt je meer informatie over strips en merchandising. De collectie rondom diverse stripfiguren van Nederlandse bodem vind je in het doolhof. Tijdens de wandeling door het Nederlands Stripmuseum word je verrast door diverse levengrote strips aan de wand.

Handige informatie


Locatie

Westerhaven 71
9718AC Groningen
Nederland

Contact

+31 (0)50-3178470

Openingstijden

Bekijk de website van Stripmuseum Groningen voor de actuele openingstijden.