Pak jouw korting op Voetbal Experience

Wat is Voetbal Experience?

Voetbal Experience is een unieke ervaring waarbij je de kans krijgt om als een echte profvoetballer te trainen. Je krijgt de kans om te leren van professionele trainers, om je techniek te verbeteren en om je voetbalkennis te vergroten.

Voetbal Experience Middelburg

Op deze website plaatsen we overzichtelijk de bestaande actie- en kortingscodes voor Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience in Middelburg. Dus ben je van plan om binnenkort een dagje met het gezin naar Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience te gaan? Kijk dan nog even op uitstapjemetkorting.nl en profiteer van korting. Let op dat je nooit gebruik kunt maken van twee kortingsacties tegelijkertijd.Over Voetbal Experience

Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience is dé voetbalattractie van Nederland. In het voetbalmuseum kun je bijzondere schatten uit de voetbalgeschiedenis bewonderen. Je komt in Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience alles te weten over Oranje, je beleeft er nogmaals het EK van ’88, je kunt je voetbalkwaliteiten testen op het speelveld en je kunt de grappigste voetbalblunders bekijken. In PlayStadium kies je je favoriete FIFA game en game je erop los. Bij Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience speel, kijk, hoor, ruik en voel je de voetbalsport in maar liefst 21 belevenissen. Je beleeft er de emoties van voetbal en die herkent iedereen, of je nu wel of niet van voetbal houdt.

Handige informatie


Locatie

Podium 19
4337WV Middelburg
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Voetbal Experience voor de actuele openingstijden.