Pak jouw korting op Winter Efteling

Wat is Winter Efteling?

Winter Efteling is een magisch winterparadijs met een sprookjesachtige sfeer. Er zijn verschillende attracties, zoals een ijsbaan, een kerstmarkt en een sprookjesbos. Er is ook een speciale kerstshow met licht- en geluidseffecten. Geniet van een magische winterdag in Winter Efteling!

Winter Efteling Kaatsheuvel

In de winter verandert het best bezochte pretpark van Nederland in een wintereditie. De verschillende sferen en gebieden van het park worden dan onder handen genomen en voorzien van een winterse uitstraling. Onder meer het alom bekende Sprookjesbos wordt ondergesneeuwd en de bijbehorende sprookjesfiguren worden extra goed aangekleed.

De Winter Efteling biedt zijn bezoekers daarmee - na het wereldberoemde Disneyland Parijs het best bezochte pretpark van Europa - ook de mogelijkheid om het pretpark in de winter te bezoeken, daar veel vergelijkbare attractieparken 's winters gesloten zijn voor publiek. Daarnaast zorgt de winterse ambiance voor een extra dimensie bij het bezoeken van dit park.

Bovendien wordt tevens een groot deel buiten het park aangepast zodat ook dat bij het seizoen past. Zo worden er tijdens de periode van de Winter Efteling diverse extra dingen verkocht in de souvenirwinkels, zoals truien, laarzen en mutsen. De spullen uit de 'reguliere' Efteling zijn echter ook gewoon verkrijgbaar.