Pak jouw korting op Zoo Veldhoven

Wat is Zoo Veldhoven?

Zoo Veldhoven is een dierentuin in Noord-Brabant. Er zijn meer dan 200 verschillende diersoorten te zien, waaronder leeuwen, tijgers, apen, kamelen, flamingo's en meer. Er zijn ook verschillende activiteiten, zoals een speeltuin, een avonturenpad en een dierenshow.

Zoo Veldhoven

Wil je met de leukste en de meeste korting naar Papegaaienpark Veldhoven? Dat kan met de door Uitstapjemetkorting.nl verzamelde kortings- en actiecodes die door ons op deze pagina bij elkaar zijn verzameld. Kies de beste kortingscode uit en ga binnenkort naar je favoriete papegaaienpark! Let op dat je een code slechts eenmalig gebruikt.Informatie over Papegaaienpark Veldhoven

Papegaaienpark Veldhoven is een stichting die vogels opvangt in het Brabantse Veldhoven. In het bijzonder vangt dit park papegaaien op, die door bezoekers bekeken kunnen worden. Ook soorten, zoals toekans en andere exotisch vogels, kunnen hier bekeken worden. Behalve de vele soorten vogels is er ook een gering aantal andere dieren te bekijken in Papegaaienpark Veldhoven. Zo zijn er een paarden, maki’s en geiten. Dit is echter niet de diersoort die het park nastreeft en graag wil opvangen. Een bijzonder detail aan het park is dat het geheel is opgezet en wordt onderhouden door vrijwilligers; betalingen aan gebouw en omgeving worden verricht middels entreekaarten, donaties en sponsers.

Handige informatie


Locatie

Wintelresedijk 51
5507PP Veldhoven
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Zoo Veldhoven voor de actuele openingstijden.