Pak jouw korting op ZooParc Overloon

Wat is ZooParc Overloon?

ZooParc Overloon is een dierenpark in Noord-Brabant. Het biedt een unieke ervaring met meer dan 500 dieren, waaronder leeuwen, tijgers, apen, kamelen, zebra's en vele anderen. Er zijn ook verschillende activiteiten, zoals een speeltuin, een avonturenpad en een dierenshow.

ZooParc Overloon

Als men het erg leuk vindt om een gezellige, maar kleine dierentuin te bezoeken dan is Zoo Parc Overloon een ideaal dagje uit voor de hele familie. Deze dierentuin beschikt over vele soorten verschillende dieren die het gehele jaar door te bezoeken zijn door jong en oud.
Zoo Parc Overloon vindt natuurbehoud erg belangrijk. En dat is ook terug te zien in het park zelf. Zo doekt dit park mee aan internationaal goedgekeurde fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten en hebben ze het uiterlijk van het park expres een natuurlijk uitstraling gegeven, zodat de bezoeker zich als het ware echt in de natuur waant. Tevens biedt het park aan haar bezoekers de gelegenheid om gebruik te maken van diverse extra mogelijkheden. Zo kan er ook gebruik worden gemaakt van speciale arrangementen,
kunnen er kinderfeestjes worden georganiseerd en bezorgt het park een stel de dag van hun leven tijdens een bruiloft op het ruime parkterrein.

Handige informatie


Locatie

Stevensbeekseweg 21
5825JB Overloon
Nederland

Contact

+31 (0)478-640046

Openingstijden

Bekijk de website van ZooParc Overloon voor de actuele openingstijden.