Pak jouw korting op Artis

Wat is Artis?

Artis is een dierentuin in Amsterdam, waar bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan dieren, waaronder olifanten, leeuwen, apen, vogels en meer. Er zijn ook verschillende shows, attracties en educatieve activiteiten. Artis biedt een unieke ervaring voor het hele gezin.

Artis Amsterdam

Op uitstapjemetkorting.nl ben je aan het juiste adres voor een duidelijk overzicht van alle bestaande actie- en kortingscodes voor dierentuin Artis. Dankzij de actie- en kortingscodes kun je profiteren van korting op kaartjes voor dit geweldige dierenpark. Let op: je kunt nooit gebruik maken van twee aanbiedingen tegelijkertijd dus selecteer de beste kortingsactie voor zoveel mogelijk korting!Over Artis

Artis, gevestigd in hartje Amsterdam, is de oudste dierentuin van Nederland. In Artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. De dierentuin herbergt met ruim negenhonderd soorten een wijd scala aan dieren: van kleurrijke vlinders in het Vlinderpaviljoen tot grote giraffen op de Savanne. In het park bevinden zich diverse monumentale bomen en thematuinen, zoals de Hollandse en de Japanse tuin en de Metzelaarkas. In Artis bevinden zich daarnaast verschillende kinderspeelplaatsen. In de bolvormige koepel van het Planetarium worden er dagelijks speciale films getoond. Reis door het zonnestelsel, bezoek de diepzee, reis mee met Darwin naar de Galapagos Eilanden of wordt astronaut. Het Zoölogisch Museum van de Universiteit van Amsterdam is één van de twee grote natuurhistorische musea in Nederland en organiseert jaarlijks verschillende wisselende exposities in het Aquarium in Artis. Artis organiseert drie verschillende soorten rondleidingen. Tijdens de algemene rondleiding kom je alles te weten over diergedrag, voeding, verzorging en natuurbehoud. Voor duikverenigingen en aquariumliefhebbers is er een speciale rondleiding achter de schermen van het Aquarium, met deskundige uitleg over de diersoorten. Artis heeft daarnaast diverse themarondleidingen voor verschillende doelgroepen. Tijdens bedrijfsuitjes vertellen de medewerkers van Artis alles over leiderschap, communicatie en samenwerking. Vrijgezellengroepen leren tijdens de ‘paren en baren’-rondleiding alles over voortplanting in de dierenwereld. De seizoensrondleidingen en de rondleidingen met de thema’s homoseksualiteit en de historie en architectuur van Artis zijn ook erg populair. Ga naar de website van Artis voor meer informatie.

Handige informatie


Locatie

Plantage Kerklaan 38-40
1018CZ Amsterdam
Nederland

Openingstijden

Bekijk de website van Artis voor de actuele openingstijden.