Pak jouw korting op SEA LIFE Scheveningen

Wat is SEA LIFE Scheveningen?

SEA LIFE Scheveningen is een onderwaterwereld vol met meer dan 40 verschillende soorten zeedieren. Er zijn verschillende aquaria, waaronder een koraalrif, een haaienkuil en een kreeftentunnel. Bezoekers kunnen de dieren van dichtbij bekijken en leren over hun leefomgeving.

SEA LIFE Scheveningen Den Haag

Waan je als bezoeker van SEA LIFE Scheveningen in de wondere wereld van het water en het leven onder water. Als bezoeker van dit natuurmuseum in de Haagse wijk Scheveningen zie je de mooiste dieren en verschijnselen onder water. SEA LIFE in Scheveningen is één groot aquarium, waar men vrij tussendoor kan lopen. De grote
glazen wanden zijn zeer indrukwekkend: men loopt langs de zwemmende haaien, roggen, zeesterren, zeeschildpadden en diverse andere grote en kleine dieren. De locatie in Scheveningen maakt deel uit van een groot bedrijf met diverse waterparken, natuurmusea en aquaria in Europa en de Verenigde Staten. Zo heeft dit bedrijf ook vestigingen in Duitsland, België, Italië, Spanje, Frankrijk, Finland, Ierland, Portugal, Denemarken en dus de Verenigde Staten. Sommige landen hebben meerdere vestigingen.

Handige informatie


Locatie

Strandweg 13
2586JK Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3542100

Openingstijden

Bekijk de website van SEA LIFE Scheveningen voor de actuele openingstijden.