Pak jouw korting op Plopsa Coo

Wat is Plopsa Coo?

Plopsa Coo is een attractiepark in de Belgische Ardennen, met attracties, shows en evenementen voor het hele gezin. Het park biedt een unieke combinatie van avontuur, plezier en educatie, met een grote verscheidenheid aan attracties, shows en evenementen.

Plopsa Coo Stavelot

Op deze pagina tref je overzichtelijk de meest recente actie- en kortingscodes voor Plopsa Coo. Dankzij de bestaande actiecodes kun je profiteren van korting op kaartjes voor dit geweldige Belgische pretpark. Let op: je kunt nooit gebruik maken van twee kortingscodes tegelijkertijd dus selecteer de beste actiecode voor zoveel mogelijk korting. Uitstapjemetkorting.nl maakt je dagje uit nog leuker!Over Plopsa Coo

In attractiepark Plopsa Coo in het Belgische Stavelot beleven de fans van tv-helden als Mega Mindy, Piet Piraat en Kabouter Plop een onvergetelijke dag. In Plopsa Coo kun je je de hele dag vermaken in verschillende attracties. In attractiepark Plopsa Coo tref je geweldige familieattracties zoals de Carrousel, Minigolf, de Konijntjes, de Schietkraam, de Octopus, de Mega Mindy Flyer en de Dansende Fonteinen en snelle attracties zoals Vicky The Ride, de Bobslee, Coaster en de Springkastelen. Deze zomer verzorgt Kabouter Plop bovendien een spetterende show in Plopsa Coo. Ga naar de website van attractiepark Plopsa Coo voor meer informatie.